LAATSTE RECENSIES

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 277 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Excellent job

Rated 5 out of 5
19 augustus 2023

Zeer vakkundige restauratie van mijn beeld door een zeer kundige en uiterst vriendelijke restaurateur. Erg blij mee. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Tim

Tintin Kuifje

Rated 5 out of 5
6 augustus 2023

Kleine maar zeer zichtbare beschadiging. Perfecte restauratie . Echt vakwerk uitgevoerd door een zeer aardige vakman aan een zeer schappelijke prijs. Erg goed te weten dat hij er is voor het herstel.van soms toch wel prijzige beeldjes.

Jan

Predator buste 1:1 restoration

Rated 5 out of 5
21 juni 2023

Un immense merci à Robbert qui a pu réparer mon buste de Predator, cassé depuis 3 ans…

Plusieurs artistes ont déclinés le projet, en disant que c’était trop compliqué, que mon buste était à jeter à la poubelle.. Robbert a été le seul à accepter de le réparer, et il a fait un travail INCROYABLE ! Pour moi, il est tout simplement un magicien !

Encore un immense Merci !

Loris

Assassin’s creed beelden

Rated 5 out of 5
17 juni 2023

Robert heeft voor mij 3 Assassin’s Creed beelden gerepareerd waarvan onderdelen waren afgebroken en miste! Hij heeft perfect werk geleverd en je ziet er niks meer van.

Super blij met dit vakwerk!! heel erg bedankt Robert!

Bjorn Koernap

Buitenaards

Rated 5 out of 5
17 juni 2023

De wereld van verzamelobjecten en action figures is altijd al een ware lust voor het oog, met prachtig vormgegeven stukken die de harten van verzamelaars over de hele wereld sneller doen laten kloppen. Maar wat gebeurt er als een meesterwerk een make-over in de vorm van een repaint krijgt van de beeldendokter? Het antwoord is simpelweg adembenemend en buitenaards. De Silver Surfer heeft een ereplekje bij ons in huis gekregen. We kunnen niets anders zeggen dat het een knap staaltje werk van vakmanschap en creativiteit is.

Sandra

LAAT EEN RECENSIE ACHTER