LAATSTE RECENSIES

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 100 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

The big Titan thanos 1/4

5,0 rating
donderdag, 16 april, 2020

Robbert heeft mijn thanos een nieuwe paarse kleur gegeven. Ik was niet blij met de kleur van de fabrikant. Dit heeft hij onwijs mooi gedaan. Met mooie effecten. En vele updates door foto’s en filmpjes. Hij heeft er nog een vaste klant bij! Heel erg bedankt robbert!

Justin

Fantastisch

5,0 rating
woensdag, 15 april, 2020

Een dokter met gouden handen.
Wat een fantastisch werk levert deze man!

Brenda

Herstel beeld

5,0 rating
woensdag, 15 april, 2020

Fijn dat u zo snel contact zocht met mij nadat ik u had gemaild. Vooral ook omdat ik na het versturen van de foto’s een duidelijke uitleg kreeg over de schade aan het beeld. Nogmaals dank hiervoor !

Mary

Reparatie

5,0 rating
woensdag, 8 april, 2020

Enorm blij met de reparatie van mijn ECC Bust! Helaas zat er een enorme kras op die ook nog eens best diep was. Ik baalde zo enorm, maar Robbert heeft het opgelost en er is echt helemaal niks meer van te zien!! Dankjewel!

Carmen Lazaroms

Missie geslaagd !

5,0 rating
woensdag, 8 april, 2020

Missie geslaagd!
Door Robbert zijn top werk! Mijn 2 beelden, een oude grote Disneyland Mickey met kasteel beeld en mijn Cruella de Vil tradition. Beide met gebreken, hoekjes eraf, torentje afgebroken en zelf er toen weer opgelijmd. Robbert heeft ze beide helemaal weer kunnen herstellen, in mijn ogen onmogelijk maar het tegendeel bewezen. Robbert zijn werk en aflevering is top, ze zijn beide weer als nieuw! Denkt mee, verteld wat hij gaat doen en is heel vriendelijk!
Bedankt Robbert, ik ben weer helemaal blij!!

Kelly

LAAT EEN RECENSIE ACHTER