LAATSTE RECENSIES

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 138 reviews)
Uitstekend99%
Heel goed1%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Flawless Victory !

Rated 5 out of 5
14 juni 2021

diverse Mortal Kombat kits opnieuw laten repainten. Scorpion en Sub-Zero waren heel suf toen ik ze had. Ik had 2 Goro bases liggen en een idee en Robbert heeft er echt iets vets van gemaakt met een custom iceball en speer. verder een hele zeldzame Kitana en Mileena kit met grote base en pilaren in elkaar laten zetten en laten painten. echt die is echt super vet geworden. lag jaren in een doos en nu geniet ik er dagelijks van. verder een hele lelijke kleine Goro kit laten repainten en is echt heel vet.
En ik wilde altijd een 1/4 klassic Noob Saibot hebben en dankzij een gesneuvelde Scorpion statue is de vetste Noob Saibot door Robbert tot leven gewekt. Echt super bedankt man. Je levert echt vakwerk en denkt heel goed mee. Ik heb een boel oudere Mortal Kombat statues die jaloers zijn op de gerepainte versies. Sheeva bijvoorbeeld. Die en de huge draak komen wel een keer als ik ruimte heb om ze goed te displayen. En iedereen die iets met zijn of haar statue heeft Robbert is diegene bij wie je moet zijn. echt een vakman ! keep up the good work

Bryan aka Dr Doggystyle

Prachtige kwaliteit geleverd

Rated 5 out of 5
14 juni 2021

Robbert heeft beschadigingen en afgebroken stukjes van enkele beelden onzichtbaar gerepareerd. Vakwerk!

Gerard van der Kooi

Geweldig en perfecte afwerking .

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

Een krak in zen vak 👌🏻
Ken Robert al jaren en levert steeds super werk af . De perfecte afwerking tot in de kleinste details . Laatst maakte hij nog 3 disneybeelden voor me . Twas net alsof er nooit niks aan mankeerde 👍🏻
Bedankt makker

Nicky Achten

Vakwerk

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

Ondertussen vaak beelden laten repareren. Reparaties zijn van zeer hoge kwaliteit en hoe goed je ook kijkt, breuken of kleurverschil is niet te vinden. Echte aanrader! Er komt niemand anders aan mijn beelden. Tevens is Robert een aardige kerel en is het altijd even praten over gezamenlijke passies.

Danny Berkhout

Vakmanschap en perfectie elke keer.

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

Heb al verschillende restauraties bij Robbert gebracht en altijd perfect gemaakt. Je zag er niks meer van. Raad hem zeker aan.

ronaldo cuypers

LAAT EEN RECENSIE ACHTER