LAATSTE RECENSIES

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 250 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat een tovenaar!

Rated 5 out of 5
23 december 2022

Enkele maanden geleden raakte mijn Goofy beeld van meer dan 25 jaar oud zwaar beschadigd. Eigenlijk dacht ik dat hij rijp was voor het grofvuil totdat ik via via hoorde over Robbert de beeldendokter.

Vandaag heb ik Goofy opgehaald. Ik was en ben nog steeds zwaar onder de indruk van zijn kunsten. Geen spoor meer van de zware beschadigingen. De kleuren waren helemaal opgefrist zonder het oude karakter van Goofy te verliezen. Een ware tovenaar is Robbert!

Marjanna Dinkla

Een Unieke Uitdaging

Rated 5 out of 5
12 december 2022

Mijn uiterst zeldzame PVC beeld van Selvaria Bles was afgebroken bij de voetpinnen, Robbert heeft voor mij een uitzondering gemaakt om dit op te lossen aangezien hij normalieter niet aan anime figures werkt.

Het resultaat is super stevig en netjes afgewerkt, ze staat weer als een huis en ik hoop er nog vele jaren plezier aan te beleven met de nieuwe voetpinnen, zo mooi heeft ze in jaren niet gestaan, super bedankt Robbert!

Niels van Dalen

Gedetailleerd vakmanschap

Rated 5 out of 5
5 december 2022

Mijn beeld van Kuifje kwam bij Robbert binnen zonder hand met wijzend vingertje. Ik kreeg het perfect gerestaureerd weer terug. Tot in de puntjes werden de details bekeken en er weer aangezet, de kleuren kloppen perfect zonder “littekens”

Ik ben van België. Robbert deed extra zijn best om het beeld ruim voor de afgesproken tijd klaar te krijgen omdat ik toevallig in de buurt moest zijn.

Robbert is iemand met ongelooflijk veel passie voor wat hij doet. Met zijn scherp oog voor detail, klantvriendelijke ingesteldheid ondersteund door expertise krijg je kwaliteit terug.

Bedankt Robbert, enorm tevreden!

Pieter

Perfecte restauratie

Rated 5 out of 5
26 november 2022

Weer een top job geleverd

Heb al meerdere beelden laten restaureren en altijd perfecte service en perfect gemaakt

Hij is ook een heel aangename man met top uitleg en werk

Weeral een keer hartelijk bedankt

Daniella

ideale combinatie

Rated 5 out of 5
13 november 2022

De ideale combinatie van visuele en geschreven uitleg over de passie van de “Beeldendokter” wordt perfect op deze mooie website weergegeven.

Om in je geheugen te zetten!! Succes.

Paul van Acker

LAAT EEN RECENSIE ACHTER