LAATSTE RECENSIES

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 100 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Terminator

5,0 rating
woensdag, 27 mei, 2020

Na al een eerdere kennismaking met het werk van Robbert hebben we weer 2 items laten aanpakken.
Onderarm van Terminator, een collectors item met een blinkend nieuwe uiterlijk. Dit is nu een uniek item geworden. Het blinkende is vervangen door een used uiterlijk met de nodige details erin verwerkt waar we zelfs niet over hadden nagedacht.
Ook was er een visitekaarthouder naar Robbert gegaan. De gleuf waar de kaartjes in horen is nu opgevuld en in kleur gespoten. Of te wel wederom een uniek item waar je blij van wordt.
Ons dank is groot!

Sven en Anna

Geweldige Restauratie!

5,0 rating
dinsdag, 26 mei, 2020

Na een ongelukje was een standbeeld van mijn moeder helaas gebroken… I.v.m. De emotionele waarde was weggooien of vervangen geen optie en kwam ik gelukkig Robbert tegen.
Na het zien van het beeldje via foto’s wist hij dat het wel te repareren viel. Zo heb ik het beeldje weggebracht bij hem en kreeg ik ‘m terug alsof het beeld gloednieuw was!
Mijn moeder was dan ook geëmotioneerd over de kunst die Robbert heeft uitgeoefend!!
Nog maals bedankt Robbert!

Giuseppe Van Den Ende

Waanzinnig!!

5,0 rating
maandag, 25 mei, 2020

Deze man is van een andere planeet, wat een briljant vakmanschap. Volledig ontredderd met mijn favoriete statue met een lelijke breuk ging ik op zoek naar iemand die me kon helpen alles weer te maken.
Dat het uiteindelijke resultaat eigenlijk nog beter is dan toen ie werd afgeleverd kan bijna niet, maar toch staat ie er weer steviger dan ooit op z’n sokkel te shinen! Dank je wel x 10.000!!

Ken

Wiske “was” onthoofd!

5,0 rating
zaterdag, 25 april, 2020

De nachtmerrie van een beeldjesverzamelaar, vallen, breken, stoten en dan? Dan kom je Robbert Beeldendokter Statuedoc tegen en hij restaureert Wiske alsof ze weer nieuw is. Echt geweldig gedaan! Je zou haast nog eens een beeldje laten vallen! 😉

Jeroen Brummer

Reperatie HHBeeld

5,0 rating
vrijdag, 17 april, 2020

Vandaag antiek heilig hart beeld opgehaald, was op meerdere plaatsen gebroken.
Robbert heeft het beeld in de oude staat teruggebracht, nee zelfs mooier gemaakt. Er is werkelijk niet meer te zien dat het beeld ooit kapot was.
Heel veel respect voor z’n werk en eeuwige roem voor hem..!

Frans Duurland

LAAT EEN RECENSIE ACHTER