LAATSTE RECENSIES

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 61 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Impeccable Repair

5,0 rating
zaterdag, 14 september, 2019

I had brought Robbert a large Shenron statue that had several breaks and paint chips.
In only several weeks, the piece had been restored to perfection. I couldn’t ask for a better service. The price is fair and I am looking forward to getting more work done by the “Statue Doc”
Thank you very much my friend.

Shia Hauls

Mickey big fig traditions

5,0 rating
donderdag, 22 augustus, 2019

Mijn mickey big fig was zijn been kwijt en ik heb deze vorige week opgehaald bij Robbert. En wauw je ziet gewoon niets meer eraan. Hij is terug nieuw. Super dank je wel en ook voor het vriendelijke ontvangst 🙂

Natasha

reparatie WDCC Kaa

5,0 rating
zondag, 28 juli, 2019

WDCC is beeld van disney reeks vervaardigd uit porselein, dus een moeilijke materie om te herstellen ! Toch super werk van Robbert , beeld is weer in prima staat en je ziet niets meer van de breuklijntjes .
ben er super blij mee ! Op deze manier toch weer zeldzaam beeld kunnen redden en terug in de virtrine kast kunnen plaatsen ! 😀 heel erg bedankt Robbert !

Joyce

Darth vader mythos helm repair wederom perfectie

5,0 rating
zaterdag, 27 juli, 2019

Buiten zijn enorme vakmanschap is Robbert een heel prettig en eerlijk persoon wat het dus ook gezellig maakt om op de koffie te komen. Zijn werk is verder ongeëvenaard en dus het adres in nederland voor al je reparaties. Robbert nogmaals bedankt!

Skip

Reparatie Merida van Grand Jester

5,0 rating
vrijdag, 19 juli, 2019

Ik heb vandaag mijn beeld opgehaald van Merida (Disney, Brave). Haar arm was afgebroken en ik heb deze bij Robert gebracht. Ik ben super blij dat ik haar hier heb gebracht, je ziet niks meer van de breuk, de verfkleuren komen exact overeen met het origineel, ik ben er echt heel erg blij mee.
Als ik nog een keer iets moet laten maken kom ik hier zeker terug!

Vivian

LAAT EEN RECENSIE ACHTER