LAATSTE RECENSIES

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 100 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Man van 6 Miljoen Kenner Pop uit 1976

5,0 rating
donderdag, 9 mei, 2019

Bovenop het hoofd van mijn (perfecte) exemplaar was een soort chemische reactie ontstaan in de loop der tijd. Leek wel lijm en de verf van het haar was daar dus ook weg…balen…
Robbert heeft het hoofd onder handen genomen, gevuld, geveild en weer helemaal perfect op kleur gebracht met meerdere lagen verf.
Je ziet echt totaal geen verschil met de originele paint !!!
Nu kan ik weer volop genieten van deze collectible uit mijn jeugd.
Super bedankt Robbert 🙂

Marcel Brand

Dit is de beelden reparatie & repaint baas!

5,0 rating
woensdag, 8 mei, 2019

Als eigenaar van The Movie Store ken ik geen beter adres als het gaat om de reparatie of repaint van je statue.
Robert is hierin echt een master en ik stuur dan ook met een gerust hart mijn klanten naar hem door.

Klaus Lucas

Wolf Link and Midna

5,0 rating
dinsdag, 30 april, 2019

Hallo!
Ik heb mijn Wolf Link and Midna van First 4 Figures vol vertrouwen achter gelaten bij Robbert. Het vingertje was afgebroken, de staart van Midna zat wat los en de base was slecht bij gewerkt door de vorige eigenaar. ZONDER dat ik het vingertje nog had, heeft Robbert het toch nog weten te fixen. Een nieuw vingertje maken is niet makkelijk, en zeker niet de juiste kleur code en de juiste lengte van het vingertje. Erg knap gedaan hoor. En dan de staart die weer mooi vast zit, en de base die weer perfect is bij gewerkt, dit keer WEL professioneel, niet zo amateuristisch zoals de vorige eigenaar het gedaan had. Zeker mooi vak werk, erg professioneel! Ik denk dat Robbert zo zou kunnen samen werken met First 4 Figures! Robbert, nogmaals bedankt voor de restauratie van het prachtige beeld, met erg veel passie gedaan, en voor een perfecte prijs! Als ik nog eens wat heb met een beeld, ik weet jou zeker te vinden!
Groetjes Dennis

Dennis

Vakwerk!

5,0 rating
zaterdag, 20 april, 2019

De base van mijn Venom premium format statue is weer als nieuw! De base zie eruit alsof deze nooit is gebroken. Subliem vakwerk door iemand die zijn vak ook echt verstaat. Ik kan statuedoc iedereen aanraden die overweegt zijn of haar statue professioneel te laten repareren!

Danny

Echt vakwerk levert deze man en daarnaast is hij nog aardig ook. Wat wil je nog meer…

5,0 rating
woensdag, 17 april, 2019

Deze man heeft heel VEEL klussen inmiddels voor mij gedaan de afgelopen jaren. Meerdere restauraties en repaints. Het was allemaal echt vakwerk gewoon.
Voor alles bedenkt hij wel een oplossing en hij ziet alles wel als een uitdaging. Zeer vriendelijk en je kan lekker met hem kletsen.

Alphons Potters

LAAT EEN RECENSIE ACHTER