LAATSTE RECENSIES

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 210 reviews)
Uitstekend99%
Heel goed1%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Kuifje Sarcofaag 65 cm

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Robert heeft mijn beeld van Kuifje in de sarcofaag vakkundig gerestaureerd. In de wereld van Kuifje/Hergé werd Robert mij aangeraden als de man die een dusdanig beeld kan repareren waardoor niet wordt ingeboet op waarde en kwaliteit. Geen enkel verschil na reparatie. Bovendien een hele aardige gast die Robert.

Herwin Heijerman

Joda komt terug tot leven

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Bij Robert mijn lifesize Joda binnen gebracht. Latex pop, hoofd stuk, ontbrekende delen…. Na de professionele behandeling zag hij er terug top uit en klaar voor een volgende leven. Bedankt Robert voor het mooie werk en goede ontvangst.

Luc

Batman arm prachtig hersteld !

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wat kan ik er nog aan toevoegen die anderen niet in superlatieven hebben gebracht. TOPkerel, TOPwerk en ronduit TOPtalent. Steek eender wat van beelden binnen en Rob maakt er terug een nieuw kunstwerk van. Heel blij dat ik vanuit België bij hem ben terechtgekomen. Prijs/kwaliteit zeer goed en correct. Ondertussen nog 2 stukken binnengebracht in alle vertrouwen. Kijk er al naar uit ! Tot snel, Jochen

Jochen S.

Een echte kunstenaar!

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wauw wat een talent! 2 beeldjes opgestuurd en ze vandaag terug gekregen en je ziet niet eens meer waar ze kapot waren. Super tevreden! Nogmaals bedankt

Rachel

Tovenaar

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Een tovenaar…je ziet dus niet meer waar het stuk was..en mijn grote Mickey Mouse die je gemaakt hebt is nog mooier dan dat ie was, met dat vintage dienblad zo..Van mij een 10+.. Echt super..

Sillie

LAAT EEN RECENSIE ACHTER