LAATSTE RECENSIES

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 36 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Prime 1 Starscream & XM Darth Maul

5,0 rating
zaterdag, 11 mei, 2019

Alle 4 de armen van een Prime 1 Studio Starscream paste niet perfect in het lichaam waardoor deze er los inzaten. Alsook was tijdens shipping de cape rond de middel van XM Maul afgebroken, een zeer lastige breuk.
De doc heeft deze beide perfect kunnen fixen en heeft ook ineens het hoofd van Starscream een betere afwerking gegeven.

Brent De Maeyer

Man van 6 Miljoen Kenner Pop uit 1976

5,0 rating
donderdag, 9 mei, 2019

Bovenop het hoofd van mijn (perfecte) exemplaar was een soort chemische reactie ontstaan in de loop der tijd. Leek wel lijm en de verf van het haar was daar dus ook weg…balen…
Robbert heeft het hoofd onder handen genomen, gevuld, geveild en weer helemaal perfect op kleur gebracht met meerdere lagen verf.
Je ziet echt totaal geen verschil met de originele paint !!!
Nu kan ik weer volop genieten van deze collectible uit mijn jeugd.
Super bedankt Robbert 🙂

Marcel Brand

Dit is de beelden reparatie & repaint baas!

5,0 rating
woensdag, 8 mei, 2019

Als eigenaar van The Movie Store ken ik geen beter adres als het gaat om de reparatie of repaint van je statue.
Robert is hierin echt een master en ik stuur dan ook met een gerust hart mijn klanten naar hem door.

Klaus Lucas

Wolf Link and Midna

5,0 rating
dinsdag, 30 april, 2019

Hallo!
Ik heb mijn Wolf Link and Midna van First 4 Figures vol vertrouwen achter gelaten bij Robbert. Het vingertje was afgebroken, de staart van Midna zat wat los en de base was slecht bij gewerkt door de vorige eigenaar. ZONDER dat ik het vingertje nog had, heeft Robbert het toch nog weten te fixen. Een nieuw vingertje maken is niet makkelijk, en zeker niet de juiste kleur code en de juiste lengte van het vingertje. Erg knap gedaan hoor. En dan de staart die weer mooi vast zit, en de base die weer perfect is bij gewerkt, dit keer WEL professioneel, niet zo amateuristisch zoals de vorige eigenaar het gedaan had. Zeker mooi vak werk, erg professioneel! Ik denk dat Robbert zo zou kunnen samen werken met First 4 Figures! Robbert, nogmaals bedankt voor de restauratie van het prachtige beeld, met erg veel passie gedaan, en voor een perfecte prijs! Als ik nog eens wat heb met een beeld, ik weet jou zeker te vinden!
Groetjes Dennis

Dennis

Vakwerk!

5,0 rating
zaterdag, 20 april, 2019

De base van mijn Venom premium format statue is weer als nieuw! De base zie eruit alsof deze nooit is gebroken. Subliem vakwerk door iemand die zijn vak ook echt verstaat. Ik kan statuedoc iedereen aanraden die overweegt zijn of haar statue professioneel te laten repareren!

Danny

LAAT EEN RECENSIE ACHTER