LAATSTE RECENSIES

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 145 reviews)
Uitstekend99%
Heel goed1%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Stitch beelden

Rated 5 out of 5
15 november 2021

Ik ben een fervent verzamelaar van met name Stitch items. Ik bezit een aantal zeldzame beelden waarvan er 2 wat kleine mankementen hadden die me bleven storen. En toen keam Robbert op mijn pad. Nadat ik contact met hem opgenomen hebbhebben we een leuk gesprek gehad en is er een datum geprikt. Bij het afgeven van de beelden alles goed doorgesproken en ik heb ze met het volle vertrouwen achter gelaten. Na ongeveer 2 maanden kon ik ze weer halen, en wat ben ik er blij mee! Ze zijn onzichtbaar in hun ere hersteld en zelfs meer dan dat, want ze waren schoongemaakt. Als je een proffesionele restaurateur wil hebben die je beelden met liefde behandeld ben je bij Robbert aan het juiste adres. En daarnaast ook nog altijd in voor een leuk gesprek 😉

D.

Reparatie Disney Traditions en Beast Kingdom

Rated 5 out of 5
15 november 2021

Robbert is een echte tovenaar als het gaat om de restauratie van beelden.
Mijn 2 Traditions beelden zijn weer als nieuw en er is werkelijk niets meer van de oorspronkelijke schade te zien. Ook mijn Beast Kingdom beeld die qua afwerking niet naar wens was heeft hij in ere hersteld zodat deze weer een prominente plek heeft op mijn kast.
Robbert is heel vriendelijk en hij praat met passie over zijn werk wat je ook zeker terug ziet in het eindresultaat.

Kelly Sanmiardjo

Super blij met mijn gerestaureerde jasmine

Rated 5 out of 5
29 oktober 2021

Bij aankoop bleek mijn jasmine sonata gebroken te zijn geweest, en niet mooi gelijmd. Na contact te hebben gehad met robbert kon hij hem wel maken. Nou ze is super mooi en prachtig , als nieuw. Ben een blij persoon, mijn sonatas zijn allemaal super mooi nu en compleet, super bedankt robbert, je bent een topper

Ellen Hulshof

Tinkerbel

Rated 5 out of 5
20 oktober 2021

Wat is ze weer mooi geworden ! Ik ben zo blij dat ik haar na jaren op zolder in een doos weer een Pronk plekje in huis mag geven .
Ze is zo mooi hersteld dat je de breuken niet meer ziet, bedankt voor dit vakwerk.

Brigitte

‘Vakmanschap is Meesterschap’

Rated 5 out of 5
20 oktober 2021

Een aanzienlijke beschadiging aan mijn Kuifje beeldje volkomen onzichtbaar hersteld door deze gedegen en vriendelijke vakman! Grote klasse!

Harrald

LAAT EEN RECENSIE ACHTER