LAATSTE RECENSIES

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 261 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Paint job Gandalf bust

Rated 5 out of 5
6 juni 2023

Robbert heeft een hele mooie totaal paint job gedaan van mijn Gandalf bust. Bij aflevering vond ik de baard en het haar toch iets te wit gepaint door hem (puur persoonlijke smaak), maar Robbert verleend fantastische service en heeft direct samen met mij de baard en het haar iets grijzer gemaakt, zodat hij helemaal naar mijn zin was. Robbert levert vakwerk!! Kom al jaren bij hem en blijf dat ook zeker doen.

Sven

Je ziet er geen barst meer van

Rated 5 out of 5
5 juni 2023

Als je wilt, dat je beeld waarvan het hart niet meer klopt en de ademhaling ook hapert wat normaal is voor een beeld, maar waar verder nogal wat aan de hand is, stuur dit naar de beeldendokter. In mijn geval was een beeld van Guust met nogal wat gebroken artefacten en wobbelige benen te ver heen voor het handy man or woman lijmwerk. Het resultaat verricht door Robbert mag er zijn en de titel van dit verhaal dekt eigenlijk wel de hele lading. Perfect gedaan, groot vakmanschap en complimenten voor de restauratie.

Andre Schopmeijer

Absolutely recommended

Rated 5 out of 5
1 juni 2023

Absolutely recommended! Rob did the second restoration for me by now and again, the job was done just perfectly. Thank you once again!

Neffi

P1S Optimus Prime Jetwing

Rated 5 out of 5
29 mei 2023

Amazing work did by a true professional…totally recommended

😉🦾

Nelson Ludovico

Lucky luke beeld

Rated 5 out of 5
27 mei 2023

Mijn lucky luke was gevallen en dacht dat we hem niet meer mooi zouden krijgen. Robert heeft hem perfect hersteld en zelfs nog verstevigd en extra details mooi gemaakt! Zeer tevreden over de service en kwaliteit!

Rens

LAAT EEN RECENSIE ACHTER